Новий рiк!

Лысенко Евгений Дмитриевич
Білою ковдрою вкрилась стежина,
десь пролітають немов зорепад.
Чарівні, маленькі, тендітні сніжинки.
Сьогодні Новий рік будем зустрічать!
Ялинку святкову вкрасимо барвами,
кольоровим дощем прикрасимо дім.
Дивись, немов світлячки на підвіконні,
один біля одного гріються всі.
Чуєш мандарина аромат по кімнаті
і пряними стравами накритий весь стіл.
Ще трохи часу і вже скоро,
дід мороз з подарунками завітає у дім.
Покладе під ялинку цукерок багато,
дарунків ще пару що мріяв так ти.
І полетить немов птах крилатий,
на санях помчиться у вирій зими.
Свято надворі в цей вечір прекрасний,
вся дітвора споглядає вогні.
Стрілка зійшла і вже рівно дванадцять,
Новий рік зустрічаєм, разом у цю ніч.