Радуйся каждому дню

Задворнова Ольга
Радуйся каждому дню!
Радуйся каждой букашке!
Радуйся солнцу, луне,
Звёздам на небе, и пташке!
Радуйся силе своей!
Радуйся соТворенью!
Радуйся смеху, и тишине,
И эмоций своих проявленью!
Радуйся, благодари!
Радуйся, восхищайся!
Радуйся и Любовью свети,
Жизнью своей наслаждайся!
30.12.19