Бог любов

Марина Степанская
Полум'яніє небокрай.
Окрайчик Місяця пливе.
Теплом і сонцем снить курай.
А вітер зимно дме сливе.

Палає обрій. Коловерть
Невпинна митей, літ, епох.
Світ, світлом сповнений ущерть.
Бог є любов. Любов є Бог.