play the game...

Ольга Карпилова Окей
Если у Вас в Голове завелись Мыши, Вы должны поместить в нее Кошку...

........................................ open up your mind
........................................ & let me step inside,
........................................ rest your weary head
........................................ & let your heart decide...

© Olga Karpilova  «play the game...»*
_______________________________
* - LOVE...;;