116. Матiнко - мамо! Пiсня

Ганна Горбатюк
Матінко - мамо! Ти пташко моя!
Голос,  неначе той спів солов"я!
Руки, матусю, твої - золоті,
Бачу завжди їх в житті!

     Приспів:
Так хотілося б, мамо, щоб ти
Ї зі мною була назавжди!
І усмішка твоя на вустах,
Засіяла б колись в небесах!

       2
Часом, як в мене сльоза заблистить,
Мати скоренько на поміч спішить,
Ніжно шепоче ласкаві слова,
Душу теплом сповива!

    3
В Бога просила ти щастя мені,
Темною нічкою і на зорі!
І направляла мене до Христа,
Твоя молитва свята!

   1.1.2020.