Ба сасы

Абу Ислам Аль-Ханафи
Ба;ып ал;ан эре-;аты с;п ;л;н,
Бул;ан элек с;ск; ба;самды,
Я; ;ояш к;н;н к;т;п ;алам,
Тамыр;арын ;;;п-со;оп алам.

Ашлама булыр ;;м;л к;л;,
Т;гелг;н к;; й;шт;рем –
;иб; тор;ан булыр ;ыуы,
Йылмайыу булыр ;ояш нуры...

Атыр с;ск; мине; ба;сам,
Орло;-с;ск; инде с;с;м,
Хуш е;е а;;ып торор,
;лл; инде ;орор мик;н?!

01.01.2020 йыл ;бу Ислам ;л-Х;н;фи