Стихотропарь Иоанну Кранштадскому

Александр Гульстен
Стихотворная интерпретация трапоря Иоанну Кранштадскому


Православныя веры поборниче...
О земли русской добрый печальниче...
Верным пастырем правило чудное,
Во Христе жизни сей проповедниче...
Тайн Божественных, Светлых служителю,
Дерзновенный о людех молитвенник,
Иоанне Кранштадский наш праведный,
Чудотворче предивный целителю...
Ты, Церквей похвало, украшение,
Моли Бога усердно и Господа,
Мир послать своим чадушкам сУетным,
И спасти души наша, греховныя.

О2.01.2020