всi нещаснi

Вера Деревьянко
такі нещасні в світі люди були ми є
 і знову будуть...
закони в світі не міняються
все в поколіннях возрождається
...
з горя щастя виробляється...

ти перечить не спіши...
небуде болі не відчуєш щастя у душі...
щастя знаю благодать
 тепло в душі
яке нам хочеться коханому віддать...
щоб і від нього получать...