С Новым годом!

Александр Афонин 4
У дні казкові, ялинкові,
У передноворічний час
Хай щире, чесне, гарне слово
Добро посіє поміж нас.
Хай зникнуть болі, і тривога,
І негаразди всі буття,
А рік Новий — нову дорогу
Нам прокладе в нове життя,
Де ми забудемо про лихо,
Що нині ходить по землі,
Де матимуть родинну втіху
Дорослі й діточки малі,
Де мир прийде у кожну хату,
В маленькі села і в міста,
І буде стіл завжди багатим,
Щоденно, не лише в свята.
В країні спокій запанує
І сміх щасливий задзвенить…
Я вірю, що Всевишній чує
І побажання ці здійснить!

З Новим роком!