До частини мого серця

Владимир Ружицкий
Коханая дівчисько, я перелічу дні,
Коли щасливе личко відкриється мені,
Коли, на грудях сивих, у диханні твоїм,
Почую радість, мила, у Році цім Новім.
Відверто хай шанує любов між двох сердець
Та зовсім не панує в відносинах терпець.
Як той юнак, до тебе я прагну кожну мить,
А сумнів, наче небіж, хай вдалечінь біжить.
Все, що беріг до часу, знесу тобі, краса,
Та хай лише від щастя в очах бринить сльоза.
Сховаю сліз стежинки, соромні на той час,
Я - чоловік твій, жінко. Хай лад буде між нас!