Из Роберта Геррика. H-348. Её постель

Юрий Ерусалимский
    H-348. Её постель

Глянь: облако, округло, нежно, –
То Джулия спит безмятежно
В своей постели белоснежной.

     348. Her Bed

See’st thou that cloud as silver clear,
Plump, soft, and swelling everywhere?
’Tis Julia’s bed, and she sleeps there.