Алё

Марина Ковалёнок
Алё.  Так.  Так.  Знаёмы  голас.
Прыемна  вельмі  Вас  вітаць.
А  што  прымусіла,  да  слова,
Мой  нумар, сябра,  зноў  набраць?

Напэўна,  што  неспадзявана.
Такі  сучасны  тэлефон:
Ледзь  дакрануўся  да  экрана,
А  ўжо  ляціць  гудок  ўздагон.

Магчыма,  нумар  не  пазналі,
Зірнуўшы  хутка,  ці  здалля….
А  можа….  Вы  засумавалі?
Засумавалі,  як  і  я?