You know I write poetry

Юлия Олеговна Гуляева
You know I write poetry
 No one knew about this before
 They really want love,
 You know, being loved, you know?
 
 I think I write poetry
 Probably, but I don't know for sure
 After all, the heart is crying with anguish
 All feelings here and leave
 
 I write when I'm in pain, bad
 To make me feel better
 I break down - so lonely
 Someone is scared deep down
 
 I'm talking to myself
 When I write these lines
 I need it badly sometimes
 To be in the strangest duet
 
 
 02.01.2020 12: 40