Sorry!

Андрей Владиславович Дьячков
The Creator created me from the dust,
   & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; and pointed out the way to It.
 But I, the villain, knew no fear,
             But I fell - no strength to go.
 My feet get stuck in the sinful mud...
               - Lord Savior, help!
 & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Forgive me false roads! Give me wings!
 "Take it!" FLY!