Радуга

Фатима Абдуллаева
Ссурулккуртта хьуну ссавний бац!авав ?
Лахъния ххал дуван,  ххирай вил лишан.
Ци журалул рангру, на х!ала дави?
Асардащал аьрх!ал , вил дак!нийн буххан ?

Вил мазраву дусса ттеркьукьал жангри,
Ца цаних ттирих!лай,  ттул рух! ласара
Аькьлулул кьукьлаймур, балгин къабюхълай
Ссинхралну буруглай, буний лич!ара

Умудрал хияллал,  халича щашлай
Щугълурдащал аьрх!ал , дак!нийх ппив бувай
Гьавасрал бувччусса,  вил мукъурттилгу
Ттул къюк!лийн чаннасса асар щурк!ал бай

Припев :
Аман,  Аман вай ттул ччаврил хияллу
Бувч!айривав ,ххирай вингу балгуну ?
Ц!арал лама бур ва ттул хханххираву
Ччувччуну най бура,  ччаврил лавсуну   

Фатима Абдуллаева