Грошi - товар

Поэт Закарпатья Василий Галас
Ранком - виїздити.
Ранком буде справ.
Куплених - назустріч
скільки стріну прав!..
Мчать. І мчать пекельно -
з вітром - навмання.
Хоч у автошколі
не бували дня.
При капіталізмі
все - товар, все - гріш.
Дуб себе вважає
мудрого мудріш.
Крапка. Формулюю
ключовий момент.
Сотень хабара їх
вартий документ.
При капіталізмі
совісті - без криз.
П'яним кермувати -
додатковий приз...

Січень 2020