Новий р к!

Анна Заворотняя
Новий рік на дворі,
Нове щастя в нас в селі
Тож скоріше ти вставай,
Під ялинку зазирай.
Під ялинкою подарунки -
Значить Дід Мороз тут був,
Дід Мороз слухняних любить,
Особливо діточок,
Котрі всім допомогають:
Неньці, татку й дідусю,
І діткам чарівні свої
Дарить подарунки він.