about love

профиль удален
...
 .& nbsp; No
 .& nbsp; Feelings
 .& nbsp; Hunger
 .& nbsp; And
 .Sleep.
 
 .& nbsp; Longing...
 .& nbsp; Irresistible
 .& nbsp; Thirsty!
 
 .& nbsp; Favorite
 .& nbsp; Plaid
 .& nbsp; And
 .& nbsp; Silence...
 
 .& nbsp; I
 .& nbsp; I Think..
 .& nbsp; Here
 .& nbsp; So
 .& nbsp; Once..
 
 .& nbsp; Met
 .& nbsp; Dawn..
 
 .& nbsp; going Down
 .& nbsp; With
 .& nbsp; Mind..
 
 .  Not everyone.