And my happiness lies in my children

Игорь Васильевич Шестаков
AND MY HAPPINESS LIES IN MY CHILDREN,
 With THEM I am LIKE a MORNING AT DAWN.
 I am HAPPY & nbsp; EVERY & nbsp; NEW & nbsp; DAY,
 LIKE a DEWDROP on the GRASS IN the MORNING.
 
 AND MY HAPPINESS LIES IN MY CHILDREN,
 There IS & nbsp; NOTHING & nbsp; more NATIVE  ON  LIGHT.
 NO ONE CAN REPLACE THEIR SMILE FOR ME,
 THEY ARE MY WHOLE LIFE, EVEN IF THERE WERE MISTAKES.
 
 AND MY HAPPINESS LIES IN MY CHILDREN,
 WHEN THE SUN SHINES IN THEIR EYES.
 THEY & nbsp; EXTEND ME  only a YEAR,
 TO KEEP ME YOUNG FOREVER.
 
 And & nbsp; I am & nbsp; GRATEFUL  IN & nbsp; HEAVEN & nbsp; to the GODS,
 And I WISH HAPPINESS to all MOTHERS.
 AFTER all, WHEN  children SMILE & nbsp;,
 It is easier to LIVE ON this PLANET!!!