Winter

Валентина Эдуардовна Абрамова
Snow swirls and falls,
 It spreads like a carpet.
 Everyone is happy today
 He with his fluff.
 
 He powdered the twigs,
 He hid everything at home.
 Snow glows from the sun -
 Glistening blue.
 
 White fluffy,
 Zimushka-winter.
 Bright sparkling,
 Drives everyone crazy.
 
 Lace, ice
 Yes brocade & nbsp; his,
 All sparkles -
 Gold lights.