anger

профиль удален
..
 .& nbsp; had to
 .  & quot;sovransky"...
 
 .  & nbsp;Kick out!
 .& nbsp; & nbsp; gate...)
 
 .  & quot; cover... "
 .  & nbsp;here..
 .  & nbsp;not
 .  & nbsp;cost..
 
 .  & nbsp;imputed
 .& nbsp; & nbsp; Courage
 .  & nbsp;don Quixote...
 
 .  & nbsp;One. 
 .  & nbsp;Wrong...
 
 .& nbsp; & nbsp; Anger!
 
 .   not anger.