Blessing

ïðîôèëü óäàëåí
Thanks –
 for your kindness.
 Thanks –
 for your warmth.
 Thank you – for your generous heart,
 It never gets tired of loving…
 For every day, for every year –
 Thanks.
 
 God Save Me
 you from grief.
 God Save Me
 from evil and meanness.
 God save us from resentment and misery.
 Save you and your whole family,
 Your every day and every year –
 God Save Me…
 
 Hear
 my voice, angels.
 Hear –
 my pleas are light.
 Hear: let him live in health
 Its every day and every year…
 Stop your flight for a moment –
 Hear me!