Congratulation

профиль удален
Heartfelt & nbsp; accept & nbsp; congratulations
 And  wishes & nbsp; from & nbsp; all & nbsp; my soul & nbsp;!
 In & nbsp; than & nbsp; magic  and  joy & nbsp; Day & nbsp; birth?
 In & nbsp; love & nbsp; relatives.& nbsp; in & nbsp; gifts  from & nbsp; friends.
 
 In & nbsp; Tom, & nbsp; that & nbsp; smile & nbsp; on & nbsp; face & nbsp; will light up
 Sudden & nbsp; congratulatory & nbsp; call.
 In & nbsp; Tom, & nbsp; that & nbsp; will send  in  postcard & nbsp; inconspicuous
 Forgotten & nbsp; friend & nbsp; good & nbsp; a couple of & nbsp; lines.
 
 In & nbsp; Tom, & nbsp; that & nbsp; without  authorship  will arrive & nbsp; message,
 And, & nbsp; maybe, -   in  souvenir  on  table.
 In  poems & nbsp; sublime,  and  in & nbsp; music & nbsp; soulful
 And in & nbsp; Tom,  that  someone  remembers  on & nbsp; Earth.