Do not delineate winter borders

профиль удален
Don't   delineate & nbsp; winter & nbsp; borders.
 Looking  & nbsp; at & nbsp; & nbsp; lush & nbsp; & nbsp; fields,
 A   a flock of & nbsp; yellow-breasted & nbsp; Tits
 Chose  in   village & nbsp; poplars.
 River & nbsp; & nbsp; Bank & nbsp; & nbsp; illuminated & nbsp; snow,
 In & nbsp; & nbsp; silvery & nbsp; & nbsp; pollen & nbsp; & nbsp; bushes.
 Blizzards & nbsp; & nbsp; prepare  for & nbsp; raids,
 Waiting for   & nbsp;decree & nbsp; mistress-winter.
 A    I & nbsp; animals & nbsp; tracks & nbsp; & nbsp; & nbsp; read
 On  snow-covered  ice.
 And   & nbsp;all   something & nbsp; & nbsp; remember,
 And & nbsp; all  something  not  find.
 In  deaf  ravine  Napping & nbsp; Christmas trees,
 Creeps   from  edge to   river    shadow.
 And   snow  whitewashed   & nbsp;country roads,
 And  snow   whitewashed  outskirts   & nbsp;villages.