Святкове

Влад Селезнев
Нажаль, ти не чуєш, що хочу сказати.
Нажаль, наш маршрут буде далі іним.
Хто любить насправді, той вміє прощати,
Хто має свій план, серце кригою зим.

Я маю надію, що все буде добре,
Я маю підстави вважати це так.
Відкрий своє серце, відверто, хоробро,
Відкрий свою душу, надійний то знак.

Цей рік, що минає, лишає ілюзій,
Цей рік відшукав мені щастя буття.
Віднині я маю причину алюзій
Віднині яскраво вирує життя.

Най рік, що чекаєм, рясніє світанком,
Най рік, що прийде подарує дива.
Співають дівчата та діти на ганку,
Співають серця, далі нам, мов жнива.

Засіяно поле, за обрієм далі
Нам рік, що двадцятий, відплатне сповна.
Полишимо тут все дурне та печалі
Полишимо тут, там спливемо від дна.