Fairy tale

профиль удален
Fairy tale   winter & nbsp; & nbsp; fascinated--
 White & nbsp; & nbsp; down & nbsp; covered & nbsp; & nbsp; Earth,
 And   & nbsp;Blizzard & nbsp; & nbsp; quite & nbsp; swirled,
 In & nbsp; the world & nbsp; & nbsp; magic & nbsp; & nbsp; me & nbsp; & nbsp; carried away.
 
 Get cool   stars   in   frost   the sky,
 And  myself   & nbsp; I , & nbsp; & nbsp; like a & nbsp; & nbsp; star,
 Float   in  the  boundless   fiction,
 From above & nbsp; & nbsp; looking  & nbsp; at & nbsp; & nbsp; miracles.
 
 Illuminated by the bright moon
 And   & nbsp;sparkling   in & nbsp; & nbsp; nights,
 Float & nbsp; & nbsp; fields & nbsp; & nbsp; under  & nbsp; me,   ;
 Reflecting rays.
 
 Peaks & nbsp; & nbsp; mountains, & nbsp; & nbsp; covered with & nbsp; & nbsp; snow,
 A little   igratsa   in  the  lunar   the rays of the,
 Abutting   tops   in & nbsp; & nbsp; sky,
 Proudly   for centuries & nbsp; & nbsp; silent.
 
 On & nbsp; & nbsp; open spaces & nbsp; & nbsp; drives & nbsp; & nbsp; wind
 And   & nbsp;broom & nbsp; & nbsp; carries & nbsp; & nbsp; dust,
 In & nbsp; white, & nbsp; moonlight,  cold   & nbsp; light
 Evoking & nbsp; & nbsp; careless & nbsp; & nbsp; true.
 
 Long & nbsp; & nbsp; fairy tale & nbsp; & nbsp; not  can & nbsp; last--
 Gradually & nbsp; all   slowly & nbsp; & nbsp; melts,
 &Nbsp;  slightly   razmerov   eyelashes---
 -"It's a dream!"--I, & nbsp; & nbsp; suddenly, & nbsp; & nbsp; understand.