Пралескам

Воронова Лилия
Вось пяць гадоў ў нас на ўзлеску
Цвітуць , звіняць, пяюць Пралескі.
Сваёй пявучасцю, дзявочаю красой,
Яны падымуць Ваш настрой.

Спяваюць добра, вельмі гулка
Каб чулі у кожным закавулку.
Пра нашу Латвію, пра Беларусь
Іх запрашаіюць  і на Русь.

У іх дыпломаў шмат у цэнтры
Заўсёды ў галубой сукенцы.
Пяюць, красуюца на сцэне
Даўно пара спяваць ужо ў Вене.

І тут на Ваша пяцігоддзе.
Жадаем Вам у наступным годдзе.
Бліскаць на сцэнах еўрапейскіх
За гэта мы,  паднімем келіх!

Лілія Воранава (Журавінка) 15.12.2019г.