Мудрость

Франк Туманов
В ранней младости мир мы хотим изменить,
Все улучшить, разрезать традиции нить.
Но потом мы стареем,
Несомненно мудреем
И пускаем войска молодежь разгромить.

When we’re young and prefer sagging trousers,
we're left-wingers, we're hippies, carousers.
Then we age and grow wise,
cause our trousers to rise,
and send soldiers to shoot rabble-rousers.