Мiсто чекае снiгу

Поэт Закарпатья Василий Галас
Місто чекає втіхи.
Місто воліє жити
в часі коли нарешті
буде йому сніжити.
Гвалту нароблять хутра.
Гума поб'є рекорди.
Запропонує місто
нам снігові акорди.
Злинуть феєрій білих
конгеніальні демо.
У хуртовині кожний
щось для душі знайдемо.

Січень 2020