Загилзай иды кобылку ш хвайн

Васыль Брыль-Кобзар
Выйшла на хвылынку гонды кочырга й
Запрагла одразу возыка аж влад.
Бо ж а шо тут гондэ взеты у Васька
Ципа соли з мёдом спакваля.

Мы прыйИха вчора дэ сыба дохат.
И ано ж ля того, шоб оно до Настк
Тута во захожваць да улажь дзела.
Ну, го, ж продала Коза хлыва.

А нам гонды й дровав нада чы врубаць.
Да и, мо, нычого вжа й узварваць нат.
Не, мы счас в застолья, в общым-та, сидайм.
Да й горы вона та ржав плита.

Выйшла ненька доглядаты нам пынька ж.
А мы взев да й сала на ципа в дыркач.
Ибо если только 2 в Вась сапога,
То куда мынтыты й по хлиба вж.

Ты настайвай чая завшы чорнага ж.
Будым пыты навыть завсикда в Крота й.
Ибо шо ля нам тут выпыты й помый,
Если гэтка гарна дасьць дивчынк.

Ну, замест того коб долг якый вырны
Трэ оно бысэдый 43.

Так воно бувае гонды завжды в падл.
Ты но дай цип спонсорная шваль добавк.
И вона одразу й чырыз рик оддасьць.
Чы тоби й журналка с ципограф.

Читта Чора Сваха гондычкы, но бачь!
И мы загилзав Кобылцы храпк.

...ну, у нас усадьба ж во така
З Иньдии прывёз нам Спарт