117. Я живу усi днi. Пiсня

Ганна Горбатюк
Я живу усі дні на цій грішній землі
Та дивлюсь в небеса!
Якби крила мені, полетіла б тоді,
То були б чудеса!
    Бо так хочу туди, де немає біди,
Де немає тривог,
Де нема суєти, тільки поруч завжди,
Добрий люблячий Бог!

     Приспів:
Небо омріяне небо
Я пісню спіаю тобі!
Й молЮся Ісусе, до Тебе,
Спасіння моє лиш в Тобі!
     А скоро на хмарі небесній,
Ти знову на землю прийдеш,
В обітниці Свої чудесні,
Мене із Собою візьмеш!
 
      2
І як серце тремтить чи сльоза заблистить,
Я молюсь тоді знов!
Допоможе мені, в моїм горі біді,
Твоя Божа любов!
    А якщо щастя мить мою душу зцілить,
То співають вуста!
Хай же пісня летить у небесну блакить,
До Ісуса Христа!

   1.1.2020.