Укр. Це ж те село

Анатолий Ляпатинский
Це ж те село, а це ті люди,
лісопосадки та сади,
біля хатиночок городи,
шкода, в ставках нема води.
А тих людей лишилось мало,
одні похилі на цей час,
в кранах води давно не стало,
я ж говорив про це не паз.
І всі мовчать, немов не бачуть,
зробили з нами, що пани,
можливо і вони не зрячі
ще з громадянської війни.
А я не можу вже мовчати
про що торочать гавкуни,
їх треба всіх вже окропити,
тим кропом, лише без війни.