Vibratii de sentimente

Фелис Фокс
Eu cred ca m-am nascut a doua oara,
De cand te-am intalnit sunt fericita
Si dragostea imi e atat de clara,
Asa ceva nicicand n-am mai simtit-o!

Din toate ce imi trec prin minte
Eu am facut un borderou intact
Sa-ti dau ce inima mea simte
Ca sa deduci de ce-mi esti drag.

Vraja si elucidare port in suflet,
Cu al tau zambet ma mandresc,
Caci elucidata sunt de zambirea-ti
Si vrajita de ochii verzi.

Vocea ta iar ma incanta
Si ma doboara si ma topeste,
Asta e , enigma sfanta,
Cand omul prin iubiri traieste.