це ми полiТпорошок

Юрий Заров
бувають браття такі люди
і в цьому мабуть сенс свій є
закохані вони лиш в себе
еге

в свою величність та і вдачу
і з цим торують вони шлях
кордонів пиха їх не знає
як птах

цей птах зі зграї перельотних
він чує вітер з куди дме
під переможців підлаштує
себе

то якби світ не помінявся
і не важливо в який бік
херой наш хутко розбереться
де пік

і буде він завжди в нагоді
та буде знамо одобрямс
миттєво він вже просканує
балянс

та це є наше повсякдення
таких людей хоч гать гати
і серед них це теж можливо
я ти

январь 2020