пропав голос

Иван Малеев 2
ніччю страху натерпівся
ніби голосу лишився
ніби голос мій пропав
до когось іншого попав.

що робити тепер маю
як свій голос відшукаю
віддавав його одному
а попав чомусь другому

довго я отак блукав
в ЦВК в кінці попав
головний мені сказав
кандидат якийсь забрав
але він собі гадає
голосів хто менше має
коротше кажучи іди
і не наживай собі біди.

за кого б ти не голосував
другому голос твій попав.