Слава Украини

Людмила Реутова
Слава, слава Україні,
І героям слава.
Тим героям, що розкрали,
Знищіли державу.
"Незалежна Україна",
Рідна моя ненька,
Як же стогне і болить
За тебе серденько!
От герої, так герої!
Брат іде на брата.
І палає Україна,
І гремлять гармати.
Щож ви, хлопці, наробили,
Скачучі в Європу?
Вам би в полі жито сіять,
Посіяли злобу.
Вам би, хлопці, краще
Було б свиней годувати,
Чим у раді й на майдані
Вилами махати.
Сум і горе в Україні,
Сльози - в кожній хаті.
Плаче жінка, плачуть діти
І старенька мати.
Де калина червоніла
І пісні лунали,
Тепер ворони літають
З чорними крилами.
А "героям України"
По коліно море,
І не бачуть, і не чують
Про людськеє горе.
"Куля в лоб, так куля в лоб"...
Далі знищують народ...
Схамениться, люди добрі!
Так жити не гоже.
Хай лунає над країной
Слава Тобі, БОЖЕ!
              2014г.