дощ

Иван Малеев 2
надворі дощ,сум наводить
затягнуте небо уже третій день
сумує душа,зайнятися нічим
от і сиджу...мов той пень.

мокра земля,температура впала
трава не росте і те що садив
дерева цвітуть опилятись не можуть
бо квіти їхні дощ намочив.

бджілки не літають,оси сховались
каплі дощу на листочках блищать
немов в самоцвіти одяглися всі квіти
і горобці не літають,мовчать.