Мий Донецьк

Людмила Реутова
Рідне місто моє,
Мій улюбленний край,
Бачиш, сонце встає,
Новий день зустрічай!
Вже прокинулись птахи
В веснянім гаю
І невтомно співати
Всю ніч солов'ю.

   Приспів:
Мій Донецьк, хай співають
       всю ніч солов'ї.
Мій Донецьк, хай цвітуть
       всі троянди твої.
Мій Донецьк, такі щирі
       серця у людей!
Я з дитинства закохана
      в місто моє!

Разом з сонцем ідуть
Шахтарі на гора.
Їм не легкою варта
Нічная була.
"Чорним золотом"
Зветься вугілля твоє,
Воно людям тепло
Їх душі віддає.

.     Приспів: той же.

Хай з шахтарских долонів
Не змити вугля,
Та душа найчистішая
У шахтаря.
Він радіє всім серцем
Садам у цвіту,
І всім перцем сприймає
Оту красоту!

Мій Донецьк, хай співають
      всю ніч солов'ї.
Мій Донецьк, хай цвітуть
      всі троянди твої.
Мій Донецьк, такі щирі
     серця у людей!
Я з дитинства закохана
     в місто моє!