З кутка

Людмила Мяун
Я та душа,що ожила,
від довгого страшного сна.

Я чую шепіт зірочок,
я той стук сердця,що не змовк.

Згадаймо разом, в чому сила.
Чому дружина вже не мила?
А як що мила,то за що?
За те,що любить під дощом.

Жінки-квітки своєй землі,
дубами є чоловіки.
Весь світ навколо то зразок,
знайди себе через куток.