The great artists, like Christian Skredsvig

Зоя Сперстад
The great artists, like Christian Skredsvig ...
They are always happy for life ...
Artists teach people to enjoy ...
The usual pleasure of discovering the joy of seeing ...
All masters teach people to the beautiful existence ...


Великие художники, такие как Кристиан Скредсвиг ...
Они всегда счастливы за жизнь ...
Художники учат людей наслаждаться ...
Обычное удовольствие от открытия радости от просмотра ...
Все мастера учат людей прекрасному существованию ...

De store kunstnere, som Christian Skredsvig...
De er alltid glade til livet...
Kunstnere l;rer mennesker om ; glede...
Det vanlig gleden for ; oppdage om glede ; se...
Alle mestere l;rer mennesker til det vakre eksistens...


Zoja Sperstad 04.01.2020