Не дiвчина а мрiя-2

Дмитрий Погребняк 555
Коханна дівчина-жаданна моя мрія
звисають у тебе з плечей волосся русі
лише на долю у мене остання ще надія
що ти сьогодні будеш може в добром дусі...
Коханна дівчина-бажання мого серця
я пам'ятаю ще твоїх очей зеленій колір
з дрібниць ніколи на мене не сердся
бо ти для мене є немов життєвий простір...
Коханна дівчина-настрія мого душа
до тебе горнуться ще почуття я відчуваю
без тебе я не написав не одного вірша
і знай що я тебе по справжньому кохаю...