Доля з терпким звiробоeм

Прокопенко Юрий
Між нас мінне поле, між мною й тобою,
Неначе хтось зверху витримує час,
Здіймає пів сфери перевертень чан
І варить нам долю з терпким звіробоєм.
Ладнаю мости, мов поєдную краще
У блискавку-кулю стремлінь магнітуд.
Ти маєш підняти вогні амплітуд
І їх не згасити й не втратить нізащо.
Між нас павутинка, мов лазерний промінь,
Любов – павучок, що мелодію тче.
Відчуй як по венах чар-зілля тече
І серця екстаз вже пульсує у скронях.
Ці звабні тони, наче транс у шамана,
Ми десь між світів, ми – створіння одне,
Божественна сутність із власним ID,
Жива простота, донедавна не знана.
Між нас цілий Всесвіт, ми вперті обоє!
Хай кожен колись самоту скуштував,
Та все ж нам під силу ковтнути узвар,
Що доля зварила з терпким звіробоєм.

20:47, 04.01.2020 рік.

Зображення: https://vzboltay.com/wiki/477-pit-na-brudershaft.html