I вiн прийшов!

Елена Евстратова Донецк
І він прийшов! Немов на морі хвиля,
Засяяв, наче промінь золотий.
Його чекали і плекали мрії,
Щоб з радістю зустріти рік Новий!

І він прийшов! Опівночі, як завжди.
І це була казкова, дивна мить.
До кожної оселі увірвався!
То ж хай Вам, друзі, цілий рік щастить!

                02.01.20