Зустр ч

Варвара Соколова 23
Сьогодні зустріч наша сталась
і я чомусь цього злякплась
боялась я саму себе
що знову серце зашкре.
Що все згадається минуле
пробудить все давно забуле.

Не помилилась я в думках
сльоза з'явилась на очах
Так хочеться вернути час
Коли майбутнє є у нас
Коли прогулянки на двох
Посіють квіти, а не мох.

Сказав мені "я втратив час"
скажу я більше "час втратив нас"
і ми з думками в голові
погрузли в повній тишині
а що сказати нам обом?
порвати все і напролом
іти за почуттями нам?
а як же ті що вірять нам?

23.11.19 р.