Я дарую себе собi

Катерина Жебровська
Я дарую себе собі…
Я єднаюсь в одне зі Світом…
Пощастило себе знайти…
Пощастило себе змінити…

Я дарую тобі себе…
Я – присутність… І я – мовчання…
Я – дарунок…
Береш?
Бери…
Простеляється Шлях Пізнання…

Ти даруєш себе мені…
Ти – в щоденних моїх молитвах…
Я приймаю тебе в собі…
І з тобою лечу до Світла…

04.01.2020