З знання

Варвара Соколова 23
Я кожну зустріч нашу пам'ятаю
твій погляд важко позабути
і почуття від злих очей ховаю
з тобою завжди хочу бути

А твої руки я вже не забуду
Вони мої зігріти  намагались
в твоїх обіймах я щаслива буду
молитимусь щоб ми разом зостались.

я твої губ бажаю доторкнутись
пізнати солод вуст твоїх
і почуттям без остаху віддатись
не заблудивши у думках своїх.

Я усмішку твою кохаю
лише вона мене спасе
з тобой я лиш щасливою буваю
Я сенс життя втрачаю без тебе.

Тебе в обіймах я відчула
і все на світі позабула
Мої ти крила маєш
і до небес аж підіймаєш.


25.11.19 р.