Весна ось хлине

Николай Стах
Музика і виконання: Юрий Востров – Сходить сніг
Мелодія і виконання: Юрий Пілішкін – Сходить сніг


Сходить сніг, весна ось хлине,
Розкидає всюди цвіт.
Ой, дівчино, серце плине, –
На тобі зійшовся світ.

Ще пташки не прилітали
В час весняний у наш край,
Мої думки тебе звали, –
Смуток ллється через край.

По дорозі, на порозі
До батьків ідуть свати,
Накотились світлі сльози, –
Раді їм батьки і ти.

Ой, дівчино молоденька,
В шлюбі будеш в щасті там, –
Я тобі, моя рідненька,
Все життя навік віддам.

Сходить сніг, весна ось хлине,
Розкидає всюди цвіт.
Ой, дівчино, серце плине, –
На тобі зійшовся світ.