БОкС-28

Хохол Хохотович
В чоловічім колективі,
Де горілка йде й коньяк,
На слівця гарячі й кпини,
Леді завжди каже - так.

Безвідмовна білосніжка -
Приручити здатна лева,
Він їй лащиться до ніжки,
Наче справжній королеві.

Так - отримує очільник,
Токар пятого розряду,
Менеджер та божевільний,
І водій на автостраді.

Наче трутні коло бджілки,
Розпізнавши запах меду,
Труться, випивши горілки,
Й забуваючи про кредо.

Так - нічого їм не варте,
Лиш підвищення по службі,
Чи путівки у Карпати,
Чи запевнення у дружбі.

Це є дрібязком - для справжніх
І достойних мужиків.
Хоч від ласки навіть ханжі
Мнуть в руках боровиків.

Поки інші бджілки в полі
Здобувають досвід потом,
Королева - на престолі -
Так всім каже - до блювоти.

Їй залишилось ще трошки,
Кілька років, тижнів, днів,
Коли зможе бувша "крошка",
Зрозуміти справжнє - ні.