Як ти

Игорь Цыбизов
Я сьогодні побачивши зірку на небі,
Назвав її твоїм ім'ям про себе,
И думка промайнула миттєва
Що далека вона дуже як ти вiд мене.

Я вчора вночі дивився на місяць уважно,
Вона висвітлювала округу чарiвно,
Як ти яскравіше навiть алмаза
Своєю красою засліплюєш перлини.

З ранку виглянуло сонце, я бачив
І мені так добре було під ним,
Твоє серце - воно таке ж гаряче
і зігріє у вечора найхолодніших зим.

Після дощу з'явилась веселка як диво,
Кажуть: буде щастя якщо через неї пройти,
А я хочу щоб ти просто була щаслива,
Найщасливіша дівчина на землі.