Христос народився

Светлана Кравчук 379
Зорі в небі і в горнятку.
Промінці виблискують!
Я позичу у зір латку –
Звішу над… «колискою».

Нехай промені сіяють,
Звеселяють радісно.
Я тебе, дитя, гойдаю
У цей вечір напрісно.

Відганяю я зажуру,
Хай відходить в темінь.
Їж розмочену проскуру.
Ніч у Віфлеємі.

Народився, любий сину,
Не в царських палатах,
Та судилось до загину
В світі царювати.

Світлу радість й Воскресіння
Подаруєш людям.
Бог рождається на сіні,
А Христос – у грудях.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
05.01.2020
13:28
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.